Rrjetet sociale instrumente për thirrje për dhe kundër protestës

0

Derisa subjektet opozitare bëjnë ftesë që sa më shumë qytetarë të dalin në protestën e të shtunës votues të subjekteve në pushtet bëjnë thirrje të kundërt. Të dyja shfrytëzojnë edhe rrjetet sociale për qëllimet e veta. Dikush e ka hapur një faqe ku kërkohet refuzimi i protestës.

“1 000 000 Njerz kunder Vetvendosjes”, është emri i faqes.
protesta

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here