Rrëfimi i Hamdi Ndrecajt: Ja spiuni i “Grupit të Kumanovës” VIDEO

0

Gazetari Milaim Zeka ka postuar në Facebook-un e tij rrëfimin eHamdi Ndrecajt, udhëheqës dhe koordinator i Gardës së Iliridës.

Sipas tij, spiuni i “Grupit të Kumanovës” është Shenasi Mehmeti, zyrtari i lartë i Sherbimit sekret maqedonas, i cili i mbështetur nga Sasha Mihajllkov dhe Rafiz Haliti, ish deputet i BDI-së, kanë spiunuar për ish luftëtarët e UÇK-së.

Ndiqni në videon e mësipërme rrëfimin e Hamdi Ndrecajt.

https://www.youtube.com/watch?v=h-UcdeOCaXA#t=100

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here