Rrëfim i rrallë i Beg Rizajt për luftën me “Tigrat e Arkanit” (VIDEO)

0

Beg Rizaj, një nga personat e vrarë në luftimet e Kumanovës para një muaji, kishte folur gjatë në një dokumentar për luftën në Dukagjin gjatë viteve 1998-99. Në dokumentarin  “KUR SKUQET LIRIA – GAZMEND DHE BLERIM LOKAJ”, Rizaj do të tregonte për bashkëluftëtarin e tij të vrarë, Blerim Lokaj. Ai flet në minutat 23,25, 27, 34, 35, 37, 38 dhe 40. Rizaj tregon për luftën në distancë prej njëzet metrash me “Tigrat e Arkanit”. Ai në një vend thotë se ideali i dëshmorëve ishte bashkimi kombëtar dhe se një gjë e tillë një ditë do të realizohet.

ONLINE

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here