Rrëfejnë familjarët e Mavrajt:në momentet më kritike ai mendjen e kishte te kombëtarja

0

Situata ishte shumë kritike, nga analizat që po kryheshin do kuptohej shkalla e lëndimit të Mavrajt, mjekët kishin paralajmëruar që nëse do duhej nderhyrja kirurgjike atëherë Mavraj do të mungonte 5 deri në 6 muaj, por analizat ishin ato që do sqaronin situatën.
Pas përfundimit të analizave lajmi nuk ishte i mirë, Mavraj duhej patjetër ti nënshtrohej ndërhyrjes kirurgjike, rrjedhimisht të mbetej jasht fushës për 6 muaj.
Familjarët na rrëfejnë se pas lajmit gjëja e parë që kishte përmendur Mavraj ishte kombëtarja, u ndje i pikëlluar dhe shumë i dëshpëruar që nuk do mund të luante në ndeshjet kualifikuese EURO 2016.
Luftëtari ynë edhe në momentet më kritike gjëja e parë qe i kujtohet është kombëtarja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here