Rrahje e hoxhallarëve në Maqedoni

0

Një rrahje ndërmjet kryetarit të bashkësisë islame të Maqedonisë Sylejman Rexhepi dhe myftiut të Shkupit Ibrahim Shana ka ndodhur dje në parkingun afër Operës e Baletit të Maqedonisë, raporton gazeta maqedonase “Dnevnik”.

Konfliktit fizik i parapriu një grindje gjatë një solemniteti në resiat të cilin e kishte organizuar Bashkësia Islame e Maqedonisë me rastin e një feste kuranore.

Kryetari i bashkësisë islame të Maqedonisë kishte reaguar me rastin e një mirënjohjeje për myftiun Shkupit për mbrojtjen e pasurisë se Vakëfit, transmeton Koha.net.

Për këtë kishte thënë se është propozim i funksionarëve të kriminelëve të Myftinisë, por grindja kishte vazhduar pas solemnitetit në parking kur kryemyftiu ishte sulmuar fizikisht me objekt të fortë nga myftiu.

Të pranishmit kishin ndërhyrë dhe i kishin ndarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here