Ronaldinho dëshiron ta zgjeroj biznesin e tij në Shqipëri

0

Legjenda braziliane ka shkruar në rrjetet sociale për Shqipërinë.

Ish-futbollisti i Barcelonës, Ronalindho, e di që ekziston edhe Shqipëria dhe shqiptarët.

Të paktën këtë e tregon një postim i tij në rrjetet sociale. Ai ka postuar në Facebook versonin në shqip të lojës së tij për mobil Super Dash, shkruan Express.

“A keni luajtur ju në Shqipëri versionin e ri të lojës sime?”, shkroi Dinho, duke dashur ta zgjeroj biznesin e tij me shqiptarë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here