Romja, romes, ia vjedhë 13 mijë euro në shtëpi

0

Në Mitrovicë, në rrugën “Adem Voca” një femër rome ka raportuar në Policinë e Kosovës se me 12 maj të këtij viti nga shtëpia e saj janë vjedhur 13.000 euro, para te gatshme. Lidhur me rastin pas hetimeve të zhvilluara, dje është identifikuar dhe arrestuar e dyshuara për vjedhje në këtë rast e cila është një femër poashtu rome. Me urdhër të prokurorit pas intervistimit e dyshuara është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here