Romi nga Mitrovica i bënë për spital policët që i ndërhyjnë në rrahje

0

Sot në Mitrovicë është arrestuar një qytetar rom pasi që nuk i ka përfillur urdhërat e zyrtarëve policor, derisa ishte duke u rrahur me një person tjetër. Gjatë ndërhyrjes për të ndërprerë rrahjen dhe arrestimit të qytetarit rom, 2 zyrtarët policor kanë pësuar lëndime trupore dhe njëri prej tyre është duke u trajtuar në QKUK në Prishtinë. I arrestuari është duke u intervistuar dhe gjendet në stacionin policor, për të vazhduar me procedurat e parapara ligjore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here