Romi alkoolist burgoset për shkak të sulmit mbi babain

0

Një rom mnga Obiliqi është arrestuar pasi që nën ndikim të alkoolit ka kërcënuar dhe sulmuar fizikisht babain e tij. Sipas viktimës i dyshuari në vazhdimësi nën ndikim të alkoolit bënë sulme ndaj tij dhe anëtarëve të tjerë të familjes. Me urdhër të prokurorit sulmuesi alkoolist është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here