Labinot Tahiri, këngëtari humuanist

0

Këngëtarët e njohur rëndom kanë një standard të arrirë financiar dhe një mirëqenie sociale. Mirpo jo të gjithë preokupohen me njerëzit “poshtë”, të cilët mund të kenë nevoja të ndryshme. Në këtë drejtim përjashtim bën këngëtari Labinot Tahiri i njohur si Labi, i cili këtë vit, më 2015, ka qenë në krah të skamnorëve dhe njerëzve me nevoja të veçanta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here