Rinoceronti përpiqet ta shpëtojë zebrën e vogël por…

0

Ky mëz i vogël i zebrës në Afrikën e Jugut kishte ngelur në baltë ndërkohë që papritmas si shpëtimtar i tij ishte paraqitur një Rinoceront gjigant. Ai si duket ishte tërhequr nga beteja e dëshpruar dhe klithmat e mëzit të zebrës. Ishte veprim momenti për kafshën e madhe që ta ngre lart mëzin nga balta në të sigurt. Por tragjikisht ky ishte një shpëtim që nuk kishte fund të lumtur. I pavëmendshëm ndaj forcës së tij rinoceronti bëri që mëzi të bije në bririn e tij dhe të ketë fund tragjik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here