Ricardo Kakà përzgjedh “11-shen e ëndrrave” me të cilët ka luajtur dhe i ka pasur kundërshtarë.

0

Ricardo Kakà KA përzgjedhUR “11-shen e ëndrrave” me të cilët ka luajtur dhe i ka pasur kundërshtarë. Kaka #Top11 #DreamTeam — Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Roberto Carlos, Iniesta, Pirlo, Zidane, C.Ronaldo, Ronaldo, Ronaldinho.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here