Reshat Ramadani,zv.drejtor i burgut të Shutkës, demanton të dhënat se të burgosurit keqtrajtohen

0

Zv.Drejtori i Burgut të Shutkës, Reshat Ramadani, ka demantuar të gjitha fjalët rreth keqtrajtimit të të burgosurve në Burgun e Shutkës.

“Nuk ka as keqtrajtim e as rrahje dhe njëkohësisht do të shfrytëzoj rastin të dematoj portalet dhe disa mediume se personat që janë arrestuar dhe janë në paraburgim janë maltretuar psiqikisht dhe fizikisht.”, tha Ramadani.
Zyrtarët e burgut thanë se vizitat nga ana e familjarëve gjatë ditëve të kaluara janë zhvilluar dhe se pritet që ditëve në vijim të vazhdojnë vizitat tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here