Renata Gafuri del në natyrë… për fotografi artistike

0

Renata Gafuri ka dalë në natyrë. Tash kur është koha e korrjeshirjeve ajo nuk e ka dhënë kontributin e saj në këtë aktivitet, por vetëm ka shfrytëzuar gjetjet. Dëngat e kashtës kanë qenë laurat ku ajo është mbështetur për të nxjerrë imazhe mjaft të bukura në setin fotografik që e ka realizuar. Gafuri është prezantuese dhe gazetare në RTV Dukagjini në Pejë. Ajo është në përfundim të studimeve Bachellor në Kolegjin Evropian “Dukagjini”. Është e lindur në Pejë dhe jeton në këtë qytet. Ajo është ikonë e butikut “Pasha” në Prizren si dhe ka kohë që bashkëpunon me produksionin “XL PROVIDEO LUX”. Kohëve të fundit Renata po prezantohet edhe si modele.

renata8

Renata7

renata6

renata5

renata4

Renata3

Renata2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here