Rekord botëror duke lundruar 3000 milje mes Atlantikut: Kam ngrënë 40 kg çokollata

0

Jasmine Harrison, është e reja që ka arritur të notojë 3000 milje e vetme mes Oqeanit Atlantik duke thyer kështu rekord botëror.

Megjithatë 21-vjeçarja thotë se kaloi një eksperiencë të paharrueshme liri dhe pavarësie në jetën në det përgjatë 70 ditëve.

Duke përshkruar vështirësitë e udhëtimit dhe se si arriti të bënte një rrugë kaq të gjatë, Jasmine tha: “Mendoj se mund të kem ngrënë rreth 40 kg çokollatë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here