“Reketashi” serb kërkon karburant pa pagesë, por has në kundërshtim…

0

Në Leposaviq një serb ka shkuar tek pompa e karburanteve të një serbi tjetër dhe ka kërkuar furnizim me derivate në vlerë të 500 dinarëve në formë reketimi. Pronari i pompës ka kundërshtuar, ndërkaq “reketashi” e ka sulmuar atë duke i shkaktuar lëndime të lehta trupore, për të cilat viktima ka pranuar tretman mjekësor. Policia e ka identifikuar sulmuesin por ai ende gjendet në arrati.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here