Refugjatët “po ua fusin duart” në publik grave vendase në Perëndim

0

Vetëm në Këln të Gjermanisë mbi 170 gra të dhunuara dhe të ngacmuara seksualisht nga refugjatë të ardhun kohëve të fundit (kryesisht sirianë dhe afrikano-verior). Evelin, studente 24 vjeçare ka treguar: “Isha te stacioni qendror i Këlnit – rrëfeu ajo për Bild – dhe kisha veshur një fund deri te gjunjtë; papritur ndjeva një dorë në të pasmet e mia dhe nën fund. U ktheva dhe pashë rrotull meje fytyra të eksituara”.

Gjithashtu edhe në shumë qytete të Suedisë ka raste të identifikuara ku gratë suedeze janë ballafaquar me këtë dhunë sistematike natën e Vitit të Ri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here