Refki Suma i Hanit të Elezit del vetë në rrugë për ta hequr borën

0

Pas reshjeve të mbrëmshme të borës që shkaktuan shumë aksidente dhe bllokim të rrugëve, kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Rufki Suma ka dal personalisht të shikoj gjendjen e rrugëve.

Ai mbrëmë pas orës 00:25 ka dal me veturë zyrtare që të bëj pastrimin e rrugës “Dërmjak” të Hanit të Elezit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here