Realizohet martesa e parë treshe

0

“Pranoj”, “Pranoj”, “Pranoj”. Kjo ka qenë deklarata e tre djemve homoseksualë nga Tajlanda që kanë kurorëzuar në martesë lidhjen e tyre.

Ata kanë arritur kështu të kthehen në meshkujt e parë homoseksualë në botë, që martohen treshe.

Joke, 29 vjeç, Bell, 21 vjeç dhe Art 26 vjeç, kanë kurorëzuar dashurinë e tyre në martesë, ditën e Shën Valentinit. Edhe pse në sytë e botës kjo është historia më e pazakontë e dëgjuar ndonjëherë më parë, për djemtë, dita e martesës ishte më e bukura në jetën e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here