Reagon Lutfi Haziri për fotografinë me të pasme

0

Kryetari i Komunës së Gjilanit ka reagur pas publikimit të fotografisë në xhami, ku i dukej një pjesë e të pasmeve.

“Shkrepja e fotos në shtëpinë e Zotit me qëllime denigrimi, është gjesti më i ulët që dikush mund ta bëjë. Kjo tregon kulturën e secilit dhe cka me thanë për disa që edhe në tempujt e lutjeve merren me diçka që ka qenë shumë aksidentale! Ne shkojmë në xhami për t’iu lutur Zotit, e ju merruni me ne. Çudi qysh disa media u japin hapësirë njerëzve, të cilët pa fije karakteri cenojnë privatësinë e të tjerëve, duke lejuar fotoshop. Me besim të thellë në Zot, lutem që të mos ketë njerëz të tillë në shtëpinë e Zotit! LH”, ka shkruar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here