Raporton rrejshëm se i është thyer lokali, që të dëmshpërblehet nga kompania

0

Një qytetar nga Ferizaji është akuzuar nga policia për deklarim të rrejshëm. Ai sipas policisë më herët kishte raportuar se i është thyer lokali i tij dhe i janë vjedhur pjesë për vetura në vlerë prej 1.600 eurosh. Njësiti policor ka konstatuar se deklarimi është bërë i rrejshëm me qellim të kërkesës për dëmshpërblim nga kompania e sigurimit. Nuk raportohet për të arrestuar, përderisa procedura e hetimit të rastit është duke vazhduar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here