Raporti për vizat pozitiv për Kosovën

0

Maja Kocijancic, zëdhënësja e Përfaqësueses së Lartë për Politikë të Jashtme një një postim në Twitter ka thënë se Komisioni Europian ka miratuar raportin pozitiv për vizat.

Përveç Kosovës, Kocijancic ka thënë se raporte pozitive janë miratuar edhe për Gjeorgjinë dhe Ukrainën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here