Rama: Fotoja më e mirë “fotove të ditës” për 2015

0

Në mesin e fotove të ditës që i ka postuar kryeministri Edi Rama gjate gjithë vitit 2015, sot ai e ka përzgjedhur më të mirën nga ato.
“BEST PHOTO OF THE DAY 2015”, ka shkruar Rama në anglishte.

Fotografia i takon mbledhjes së përbashkët të qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës, zhvilluar në mars të 2015-s.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here