Ragip Xhaka bashkë me një plis në kokë do ta ndjek nga Elbasan Arena ndeshjen kundër Armenisë.

0

Ragip Xhaka bashkë me një plis në kokë do ta ndjek nga Elbasan Arena ndeshjen kundër Armenisë. Babai i dy futbollistët nga Prishtina, Granit dhe Taulant Xhaka, Ragipi, ndodhet për momentin në Elbasan. Ai është aty për ta ndjekur Taulantin në këtë sfidë, teksa sikurse tifozët e tjerë, edhe ai do të vë në kokë plisin shqiptar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here