Qytetarët në Xërxe protestuan për orët digjitale

0

Policia e Kosovës ka bërë me dije se dje në Xërxe të Rahovecit rreth 20-25 qytetarë kanë protestuar në shenjë pakënaqësie për vendosjen e orëve digjitale nëpër shtylla elektrike nga një kompani private, e cila kishte fituar tenderin. Në vendin e ngjarjes ishte njësiti policor dhe puna është ndërprerë deri në zgjidhjen e problemit. Protesta ka përfunduar e qetë pa incidente.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here