Qeveria miraton ndryshimin e ligjit për Trepçën

0

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme aprovoi propozimin për ndryshimin dhe plotësimin e projektligjit 04/L-35, për riorganizimin e ndërmarrjeve të caktuara dhe pasurisë së tyre.

Ky ndryshim u vendos në mënyrë unanime nga te gjithë anëtarët qe ishin të pranishëm, i cili hyri menjëherë në fuqi dhe ju bashkëngjit planit legjislativ. /Telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here