“Putin dhe Salman si vëllezër të një gjaku”

0

Presidenti rus Vladimir Putin dhe princi i Arabisë Saudite Mohammed bin Salman u përshëndetën ngrohtësisht në samitin e G20 në Buenos Aires.

Sipas mediave perëndimore, sundimtari i ardhshëm i Arabisë Saudite, i cili është në qendër të vëmendjes për shkak të dyshimit se ai ka urdhëruar vrasjen e gazetarit Jamal Kashogji, ishte “një figurë e vetmuar në dhomë derisa Putini u shfaq dhe u ul pranë tij”.

“Putin ngriti dorën drejt Salman, të cilin ai me kënaqësi pranoi me buzëqeshje të gjera,” shkruan Daily Mail.

Daily Mail Online

@MailOnline

Putin and Mohammed bin Salman shared a high five as leaders gathered for a meeting at the G20 https://dailym.ai/2RkMqGN 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here