Punëtorja e gjykatës e denoncon ofruesin e mitos prej 10 eurosh

0

Një femër, punëtore në një Gjykatë në Gjakovë ka raportuar se një qytetar i ka ofruar ryshfet. Policia e Kosovës ka njoftuar se personi i përmendur i kishte ofruar kësaj punëtore 10 € mito me qëllim që ajo  t’i kryejë punë në dobi të tij. I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here