Puna e Driton Kukës me xhudistët fillon në 05:30 të mëngjesit

0
Sukseset kulminante nuk arrihen lehtë. Ato duan edhe punë kulminante. Trajneri i xhudos Driton Kuka e dëshmon këtë.
Ja si nisë një ditë pune e tij dhe ekipit:
“Për një ditë të mirë!
Dita jonë sot ka filluar në 05.30 …
Stërvitja e dytë edhe pak në 10.00
Stërvitja e tretë në 16.00
Video analiza 20.30
Mbramë analizuam së bashku garën e European Open Zagreb.
Një ditë e zakonshme e punës për mua,Asistentin Tosin dhe ekipin
🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here