Pulev lavdëron grushtin e fuqishëm dhe lëkurën e Joshuas

0

Kubrat Pulev ka bërë një referencë në ngjyrën e lëkurës së Anthony Joshua përpara luftës së tyre të pritur për titullin e botës në pesha të rënda në dhjetor.

Bullgari do të sfidojë për titujt e WBA, IBF dhe WBO Joshuan, me një datë dhe vendin e caktuar të luftës të shpallur.

Por kur u pyet rreth kampionit britanik, Pulev iu referua ngjyrës së lëkurës së Joshuas.

“Pikat e tij të forta? Unë do të thoja se ai ka një grusht shumë të fuqishëm në mënyrë të pamohueshme,” tha Pulev.

“Cilat janë pikat e tij të tjera të forta? “Ngjyra a kaftë e lëkurës së tij është më e mirë se imja.”

Joshua mban brezat WBA, IBF dhe WBO.

Fillimisht Joshua ishte vendosur të ndeshej me Pulev në Stadiumin Tottenham Hotspur në Qershor, por lufta u riplanifikua për shkak të pandemisë Covid-19.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here