Publikohet një pjesë e listave të komandantëve të Shtabit të UÇK-së.Ish shefi i SHISH-it Fatos Klosi pjesë e listës

0

Sonte vonë janë publikuar edhe listat e veteranëve dhe dëshmorëve të UÇK-së të Shtabit të Përgjithshëm.

Në këtë listë statusin e veteranit e kanë fituar 32 veta ndërkaq 16 janë dëshmorë të kombit.

Listës i prin Adem Grabovci, pastaj Adem Demaqi, Agim Çeku, Azem Syla pasuar nga edhe nga Fatmir Limaj, Kadri Veseli, Hashim Thaçi, Jakup Krasniqi, etj.

1

Në këtë listë është edhe shefi i SHIK-ut të Shqipërisë Fatos Klosi, ndërsa pasohet nga Rexhep Selimi, Sylejman Selimi,Xhavit Haliti etj.

2

Në listë të dëshmorëve janë heronjtë Zahir Pajaziti, Luan Haradinaj, Ilir Konushevci, Bahri Fazliu, Adrian Krasniqi dhe dëshmorë tjerë të kombit.

3

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here