Publicisti dhe shkrimtari Bardh Frangu thumbon opozitën në prag të protestës

0

Publicisti dhe shkrimtari nga Ferizaj, Bradh Frangu, ka thumbuar subjektet opozitare, që nesër organizojnë protestë në Prishtinë.

“Neser po te isha ne prishtine nuk do te isha te biblioteka, por ne biblioteke”, ka shkruar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here