Protestuesit e Gjakovës vendosin emrat e kriminelëve serbë në dyertë e kishës

0

Qytetarë të shumtë të Gjakovës kanë protestuar sot në qytetin e tyre, siç kanë thënë ata “kundër ardhjes kriminelëve, të cilët nën petkun e pelegrinëve vijnë në Gjakovë”

Protestuesit kanë vendosur në dyert e kishës ortodokse banerin me emrat e serbëve, që sipas tyre kanë kryer krime në Gjakovë.

Kanë vendosur edhe dy pankarta të tjera me mbishkrimin, “I keni duart me gjak” dhe “Gjakova nuk harron”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here