Protestat e punëtorëve të fabrikës Llamkos para Qeverisë së Kosovës

0

Kjo eshte protesta e punetoreve te Fabrikes LLamkos nga Vushtria qe kerkojne:ndaljen e falimentimit të fabrikës, kthimin e punëtoreve në punë, rishikimin e procesit të privatizimit, pagat e garantuara për punëtorët dhe formimi sa me i shpejte i bordit të AKP-së. Për orë të tëra ata kanë qëndruar para Qeverisë së Kosovës dhe kanë kërkuar të takohen me zyrtarët qeveritar por  askush nuk është interesuar për ketë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here