Prokuroria, arrestohen disa mjekë, falsifikonin testet Covid-19

0

Prokuroria ka lëshuar 15 urdhra-ndalimi për shtetasit që lëshonin teste anti-Covid të falsifikuar. Në mes tyre mësohet se janë edhe dy të rinj.

Emrat e dy mjekëve të arrestuar janë Klodian Muharremaj dhe Marinela Kalaja, që të dy punonjës të personelit mjekësor në QSUT.

Ndër persona e tjerë që u është dhënë urdhër-arresti janë: Mario Bicja, Xhuliano, Klodian Muharremi, Marinela Kalaja, Eltjon , Igli Çella, Blerim Cibaku, Ervin Hoxha, Xhuliano Senko, Tauland Kamberi, Eraldo Kalemaj,  Artur Dani, Klodjan Krasniqi, Erlind Prenda, Alfred Çani, Ermir Koçi, Alfred Cani.

Testet false të Covid, iu vendosnin formularë të laboratorëve privatë.

Emrat e arrestuarve:

1- Klodian Muharremi me profesion mjek laborant pranë QSUT

2-Eltjon Kola lindur ne Puke dhe banues ne Tirane

3- Klodjan Krasniqi, lindur dhe banues ne Tirane

4- Blerim Cibaku, lindur ne Diber dhe banues ne Tirane

5-Erlind Prenga, lindur ne Gojan i Madh dhe banues ne Tirane

6-Marinela Kalaja, Mjeke

7-Artur Dani, lindur ne Kruje dhe banues ne Tirane

8-Alfred Cani, lindur ne Çidhën dhe banues ne Tirane

9-Igli Çela inxhinier ne Oshee, , lindur ne Librazhd dhe banues ne Tirane

10-Mario Bicja, lindur dhe banues ne Tirane

11- Xhuliano Senko i, lindur ne Mukaj dhe banues ne Tirane

12- Ervin Hoxha, , lindur dhe banues në Tiranë

13-Tauland Kamberi, lindur në Peshkopi dhe banues në Tiranë

14. Eraldo Kalemajm lindur në Fier dhe banues në Fier

15. Ermir Koçi, lindur dhe banues ne Tirane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here