Profesori Xhavit Rexhaj, pjesë e nje jurie botërore që i dha çmim Angela Merkelit

0

Profesori i Gjuhës dhe Letërsisë angleze, Xhavit Rexhaj sivjet ishte pjesë e një jurie ndërkombëtare që ndai një çmim për Angela Merkel

Në një ceremoni të mbajtur në Berlin sonte janë ndarë çmimi „Fulbright“, një çmim që ndahet për çdo vit nga programi që e mban të njëjtin emër „Fulbright“.

Programi Fulbright ka për qëllim shkëmbimet e ndryshme kulturore dhe bashkëpunimin kulturorë.

Në një postim në Facebook, Dr. Xhavit Rexhaj ka shkruar:

Nga vendi i bekuar i njerezve të bekuar!

Berlini – Angela Merkel

Kam pas nderin të jem antar i një jurie ndërkombetare që i ka ndarë kancelares gjermane Angela Merkel çmimin nderkombëtar për bashkëpunim dhe mirëkuptim “Fulbright”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here