Profesori i Islamit: Ndërrimi i viteve i lidhur me kalendarin gregorian, nder e kulturë të urohet

0

Profesori i Studimeve islame, Xhabir Hamiti, ndërrimin e motmoteve e sheh të lidhur me kalendarin gregorian dhe sipas tij një gjë e tillë të urohet është nder, respekt dhe kulturë.

“Jeta dhe puna e jone organizative si dhe programimi yne: ditor, javor,mujor e vjetor i shoqerise tone eshte i lidhur zyrtarisht me kalendarin gregorian.
Te urosh shoket dhe miqte per perfundimim e nje viti te suksesshem, si dhe fillimin e nje viti te ri te jetes dhe punes, eshte ndere, respekt dhe kulture !
Prandaj ,
URIME TE GJITHEVE FILLIMIN E NJE VITI TE RI TE JETES DHE PUNES !
Teprimet dhe qoroditjet per cdo manisfestim jane te demshme, andaj kujdese!
Pritshim dite me te mira, me me shume dashuri dhe me shume kujedese e perkrahje per njeri tjetrin !
XHH”, ka shkruar ai. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here