Prishtina që mposhtte klube të mëdha në vitet e 80-ta

0
Rama, Suica, Domi, Shengyli, Mehinović, Gruevski, F. Domi, F. Muriçi, Vokri, Cana, Batroviç, ishin lojtarët e Prishtinës gjatë viteve të tetëdhjeta. Klubi kishte sukses dhe kishte arritur të mposhtë edhe Cërrvena Zvezdën e Beogradit 3-1 në Beograd, gjë që kishte nxitur edhe reagimin e autoriteteve se ata pak shikues shqiptarë që kishin qenë në stadium kanë thirrur emrin e liderit të Shqipërisë, Enver Hoxha, ani pse ata kishin thirrur “eho”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here