Prindi sadist e rrahë djalin dhe i publikon fotografitë në Facebook

0

Në Pejë është arrestuar një qytetar shqiptar pasi që ai e kishte rrahur djalin e tij. Ky prind duket se ka gjetur knaqësi në torturat që ia ka shkaktuar djalit të tij pasi kishte publikuar në Facebook fotografi ku vëreheshin shenjat e dhunës që kishte ushtruar. Viktima ka pranuar tretman mjekësor. Prindi sadist me urdhër të prokurorit është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here