Prifti: Gratë që thërrasin ‘oh Zot’ gjatë seksit, të burgosen

0

Gratë, që thërrasin emrin e Zotit gjatë seksit, duhet të burgosen. Kështu pretendon një pastor amerikan.

Dr. John Hagee beson se nuk ka mëkat më të mëdha se të përdorësh emrin e Zotit gjatë një nate pasioni.

Ai tha se kjo është blasfemi e pastër dhe duhet trajtuar si krim, transmeton Express.

Hagee, themelues dhe pastor i Cornerstone Church në San Antonio, tha se këtë e thotë edhe Bibla.

“Të ishte për mua, do e fusja në burg çdo femër që e bën këtë. Ky do ishte një shembull i shkëlqyer i zemërimit të Zotit”, tha ai.

Ai nuk shpjegoi megjithatë pse burrat nuk duhet të ndëshkohen.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here