Policia e nxjerrë nusën nga vetura

0

Polici e ashpër dhe nuse e pafat, janë fjalët që mund ta përshkruajnë një situatë të së dielës në Strumicë të Maqedonisë. Policia lëre që e ka ndaluar makinën ku ishte nusja, por e ka nxjerrë edhe nusen jashtë. Komenti, që faqja Gostivari në internet e ka bërë ka qenë, se sjellja e Policisë ishte e tepruar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here