Policia e Kosovës:“Mallkom mua, urrem mua, dëshirom të vdekur. Unë prapë do të jem aty kur ti ke nevojë për mua”

0

Në profilin e Policisë në këtë rrjet social, i cili besohet se është zyrtar, është publikuar një foto e protestës së shtunë dhe një përshkrim mbi fotografi.

“Mallkom mua, urrem mua, dëshirom të vdekur. Unë prapë do të jem aty kur ti ke nevojë për mua”, thuhet në statusin e Policisë të cilit i është bashkangjitur një fotografi në të cilen është vendosur edhe një mesazh.

Në këtë faqe të policisë në Facebook publikohen edhe njoftimet zyrtare të forcave të rendit.

Kosova poli2

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here