Policët që po merreshin me një kanosje, shndërrohen në viktima

0

Dy policë kishin shkuar në një rast kanosjeje në Kaçanik, por ishin shndërruar edhe vet në viktima të të njëjtit akt, e pak më shumë se kaq. Me këtë rast janë arrestuar dy qytetarë pasi që i kanë kanosur dhe i kanë sulmuar fizikisht dy zyrtarë policor të cilët ishin duke u marr me rastin e kanosjes ku ishin të involvuar dy të dyshuarit. Sulmuesit janë shoqëruar në stacion policor dhe ata pas intervistimit me vendim te prokurorit janë dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here