Polica malazeze hoqi dhe mori me vete flamurin shqiptar, nga një shtëpi në Milesh

0

Emin Beqoviq, nga fshati Milesh, merret në pyetje nga policia malazeze dhe dërgohet në gjykatën për vepra penale, pasiqë në shtëpinë e tij kishte të vëndosur flamurin shqiptar, shkruan gazeta “Vijesti”.

Me këtë rast policia malazeze mori me vete, flamurin nga shtëpia e Beqoviq, pasiqë do ta përdorin si dëshmi gjatë procedurës për kundërvajtje./Malesia.Org/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here