Polic të Kosovës në Han të Elezit ndërprenë punën për namaz të xhumasë

0

Policët e Hanit të Elezit, çdo të premte e lënë punën për të shkuar në xhami dhe për ta falur namazin e xhumasë.

Këtë madje ata e bëjnë nën uniformën e Policisë së Kosovës.

Fotografi të tilla, vazhdimisht postohen nëpër rrjetet sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here