Podujevë: Arrestohet për vrasje pas 22 vjetësh

0

Në Podujevë është arrestuar një person në lidhje me një vrasje të kryer para 22 vjetësh. Policia e Kosdovës ka njoftuar sot se një ditë më parë pas një informate lidhur me një vrasje e cila kishte ndodhur në vitin 1993 ku viktimë ishte një mashkull shqiptar, prokurori i shtetit ka urdhëruar të hapet rast i ri dhe të arrestohet një qytetar poashtu shqiptar ndaj të cilit do të zhvillohen hetimet të mëtutjeshme.  Me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here