Po ndodhe eklipsi diellor (foto)

0

Eklipsi i paralajmëruar po ndodhë në këto momente.Në Kosovë,Shqipëri ka pamje.Në Tiranë ka filluar në orën 9 e 35 dhe parashikohet të përfundojë në 11 h 52 ndërsa maksimumi arrihet në 10 h 30.

Ekspertët këshillojnë që eklipsi të shikohet me syze për të mos ardhur deri te dëmtimi i syve.

2-3450

 

4_9143

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here