“Plisat” sulmojnë bizneset sllovene në Prishtinë

0

Banka NLB në qendër të Prishtinës si dhe lokalet e IPKO-s në Prishtinë janë sulmuar nga grupi i tifozëve sportiv “Plisat”, Kjo shkaku i arrestimit të liderit të AAK-së Ramush Haradinaj në Lubjanë. Ata i kanë dhënë ultimatum shtetit slloven për lirimin e Haradinajt, ose sic janë shprehur do të “djegin gjithçka sllovene në Prishtinë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here