Plaqkitet gazetari dhe ekipi i tij para kamerave televizive (video)

0

Derisa gazetari i televizionit SABC të Afrikës së Jugut përgatitej të jepte lajmin direkt para kamerave televizive një grup të rinjësh i plaqkit telefonin celular dhe kërkon edhe nga pjestarët tjerë të ekipit televiziv që “t’i zbrazin xhepat”dhe t’i dorëzojnë kompjuterët.Gjithçka ndodhi në Johanesburg,para një spitali ku ekipi televiziv kishte ardhur të raportonte për gjendjen shëndetësore të Edgar Lungut,kryetarit të ri të Zambisë.Nga policia e Johanesburgut mësohet se nuk janë të rralla vjedhjet në këtë qytet dhe se po bëhet gjithçka që qyteti të gjejë qetësinë nga këto raste.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here