Plaku 90 vjeç Sheqir Muzaqi nëshkruan Peticionin e opozitës

0

Ndonëse në moshë të thyer, një plak në Komunën e Podujevës i është përgjigjur pozitivisht ftesës së opozitës për nënshkrimin e Peticionit kundër Asociacionit të Komunave Serbe si dhe demerkacionit me Malin e Zi.

“Sheqir Muzaqi 90 vjeqar ( anëtar, themelues i ldk) nenshkruan peticionin kundër Zajednicës, baci Sheqë është shumë i revoltuar me veprimet e Isa Mustafes!”, ka shkruar Blerim Maqastena, aktivist i lëvizjes Vetëvendosje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here